Star Trading Ms - belysning Juleartikler
L-257-01-13996498681908

Lysekil trestjerne hvit

fra Star Trading
Lysekil trestjerne hvit
Bestiller du nå, sendes varen om 6-9 dager direkte fra Lightup.no

Fastpris!

L-257-01-13996498681908

1 436,-

1 148,80 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Bestillingsvare
Sendes direkte fra leverandør, egne salgs- og leveringsbetingelser kan gjelde.
Hent-i-Butikk ikke tilgjengelig
Selges kun i netthandel, ikke på lager i butikkene
Lysekil trestjerne fra Star Trading. En veldig dekorativ lampe som kan plasseres der det skulle ønskes. Julestjernen er produsert i treverk. Med en dekorativ pære så blir dette en skikkelig stilig lampe.
Farge: Hvit (finnes også i sort og brun)
Bredde: 52cm
Høyde: 47,5cm
Dybde: 10cm
Sokkel: E27
Lyskilde: Max 40W - Lyskilde ikke inkludert
Kabel: 180cm sort

Salgs- og leveringsbetingelser

Sendes med Postsen Servicepakke fra Skien (beregn transportørens leveringstid på 1-4 virkedager i tillegg), uavhengig av valgt forsendelsesmåte ved utsjekk/bekreftelse av ordren. Uavhentet pakke vil bli belastet reel frakt samt ekspedisjonsgebyr på kr. 200,-. 30 dagers åpent kjøp. Enkel og gratis retur ved bytte.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”