Namron Industriarmatur
3306739

Lysarmatur Bris 1x36W IP65 El.ballast inkl. lysrør

fra Namron
4,5 av 5 ()
Lysarmatur Bris 1x36W IP65 El.ballast inkl. lysrør
Kapslingsgrad IP65 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Energiklasse B Effekt 1x36W Bruksområde Utendørs Beskyttelsesklasse I
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 249,-

3306739
199,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Tett industriarmatur med elektronisk ballast hvor tenner er innebygget i ballast.

Funksjonalitet

Den elektroniske ballasten gir rask tenning og flimmerfritt lys. Skånsom start gir lenger levetid på lyskilden og når lysrøret er gått kobles det ut slik at det ikke står og blinker.

Bruksområde

Velegnet for bruk i normalt fuktige miljøer. Egner seg ikke for tøffe miljøer som fjøs, storkjøkken, bilvask og lignende.

Montering

OBS! Armaturen MÅ monteres med de medfølgende klips som man først skrur i taket, for så å klipse armaturen på plass. IKKE skru gjennom armaturen.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”