Namron Skjøteledning (Innendørsbruk)
1504929

Lynvern 6-veis M/Jord Bryter 2xUSB 1,5M

fra Namron

-38%RABATT

Lynvern 6-veis M/Jord Bryter 2xUSB 1,5M
Bruksområde Innendørs
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 249,-

Kuppvare! kr. 399,-

1504929
199,20 eks. mva. Ordinærpris 399,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
Namron 6-veis grenuttak med bryter, 2 USB uttak på totalt 1A.
Barnevern og overspenningsvern.

Farge: Sort.

Teknisk beskrivelse

Finvern for modem/bredbånd: RJ11, LAN/Internett: RJ45.

Montering

Kan monteres på vegg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent