Suprabeam Lommelykt
91298

Lykt Suprabeam Q4 XR 800 Lumen Oppladbar

fra Suprabeam

-35%RABATT

Lykt Suprabeam Q4 XR 800 Lumen Oppladbar
Bruksområde Innendørs Bruksområde Utendørs Oppladbart Ja
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 099,-

Kuppvare! kr. 1 699,-

91298
879,20 eks. mva. Ordinærpris 1 699,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 22.1.2020 1 699,-Tilbudet varer så langt lageret rekker
Q4xr er en kompakt og superkraftig oppladbar ledlykt i lommelyktformat som leverer hele 800 lumen. En ekstrem lykt som gir et kraftig lys og er kompakt i størrelsen.Lykten leveres i en koffert med beltetaske, lader og 2 stk. oppladbare Li-ion batterier på 2200 mAh. Bruker kun ett batteri av gangen, så man får med ett ekstra batteri

Funksjonalitet

Smart lysstyring med boost, strobelys, høy, medium og lav lysstyrke. Med en lysdistanse på 250 meter lyser den opp alle arbeidsforhold.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”