Steinel Limpistol
8821580

LIMPISTOL GLUMATIC5000 KOFFERT

fra Steinel
LIMPISTOL GLUMATIC5000 KOFFERT
Bruksområde Innendørs
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
8821580

1 199,-

959,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Limpistol Fabrikat Staubo Elektro-Maskin AS Betegnelse:Steinel oppladbar limpistol i koffert

Teknisk beskrivelse

Elektronisk regulert limpistol med meget høy smeltekapasitet for kabelfri liming. Effekt: Oppvarmingsfase ca. 500W, hvilefase ca. 20W og arbeidsfase ca. 120W. Oppvarmingstid 3-5 minutter, smeltetemperatur 210o-220oC. Ladestasjon med integrert dryppskål. Automatisk tilkopling til strømnettet og oppvarming av limet når pistolen settes tilbake på ladestasjonen. Elektronisk temperaturstyring med moderne PTC-varmeteknikk. Permanent drift ved å kople om ledningen. Mekanisk fremskyving av limpinnene for rask og riktig dosert liming. Leveres i koffert.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”