Steinel Limpistol • 8821513

Limpistol Gluematic 3002 i koffert STEINEL

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Med limpistolen Gluematic 3002 finnes det ikke lenger noen grunn til å gi avkall på en moderne og mangesidig måte å lime på. Gluematic 3002 med elektronisk styring er velegnet til (nesten) alt. Den forbinder, reparerer, tetter og er også velegnet til mange flere oppgaver i huset. Den enkle bruken gjør dette apparatet til første valg for kvalitetsbevisste husholdninger. Enkel i bruk takket være mekanisk fremskyving av limpinnene. Limforbindelsen er hard og belastbar allerede etter ca. 2 minutter. Lime- og formingssett i attraktiv plastkoffert. LxBxH: 185x30x160 mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”