Q-Light lavtbyggende downlight
3200721

Leo Tilt 7W Hvit V2

fra Q-Light Leo
Leo Tilt 7W Hvit V2
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP54
Utstrålingsvinkel (grader) 36
Energiklasse A+
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Bruksområde Utendørs
Effekt (W) 7
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
3200721

699,-

559,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Lavtbyggende justerbar Premium LED downlight i hvit utførelse med et moderne og funksjonell design.
Leo Tilt leveres komplett med dimbar driver og hurtigkobling inkludert i prisen!

Teknisk beskrivelse

Benytter nyeste generasjon Citizen chip og gir hele 500 lumen med bare 7W systemeffekt. Med Ra92 og 2700K lysfarge har du en høykvalitets downlight som passer i 30mm downlightkasse.

Bruksområde

Fungerer med de fleste dimmere på markedet idag. Leo Tilt har IP54 og er pulverlakkert, noe som inviterer til et stort bruksområde både inne og utendørs.

Montering

Byggehøyde er kun 33mm og utskjæringsmålet er 83mm.<

Illustrasjon/videoWarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”