Q-Light Downlight innendørs • 3234372

Leo Tilt 7W Børstet Stål

Leo Tilt 7W Børstet Stål
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP54
Fargetemperatur 2700K
Utstrålingsvinkel (grader) 36
Energiklasse A+
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Bruksområde Utendørs
Effekt (W) 7
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk
  • Dokumentasjon

  • FDV
  • Produktblad
  • Brukerveiledning
Lavtbyggende justerbar Premium LED downlight, for innendørs og utendørs bruk. Moderne og funksjonell design.

Leo Tilt leveres komplett med dimbar driver og hurtigkobling inkludert i prisen! (fungerer med de fleste dimmere på markedet idag)

Farge: Børstet stål.

Teknisk beskrivelse

Leo Tilt benytter nyeste generasjon Citizen chip og gir hele 500 lumen med bare 7W systemeffekt. Med Ra92 og 2700K lysfarge har du en høykvalitets downlight som passer i 30mm downlightkasse.

Bruksområde

Leo Tilt er IP54 og er pulverlakkert, noe som inviterer til et stort bruksområde. Byggehøyde er kun 33mm og utskjæringsmålet er 83mm.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”