Schneider Electric Ledningslist • 1312711

Ledningslist VL45 F/PL M/TAPE

Transparente ledningslister for montering av kabler og ledninger. Med selvklebende 3M-tape som hefter svært godt. Utført i gjennomsiktig plast.

Teknisk beskrivelse

Lengde: 1,5m.

Montering

Sørg for at underlaget er fritt for støv og fett. Eventuelt kan man feste listene med ekstra småspiker ved stor belastning.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”