EIP Benkbelysning LED
91523

LED Lys med Sensor 3xAAA

fra EIP
LED Lys med Sensor 3xAAA
Bestiller du nå, er varen klar for henting i valgt lager i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Lampe med bevegelsesensor i rund utførelse. Ved hjelp av 8 SMD LED så vil lampen lyse opp i ytterringen når f.eks. bevegelse oppdages. Lampen har 3 innstillinger: På/Av/Auto. Drives av 3 stk. AAA batterier(ikke inkludert). Lysstyrke: 50 lm. Farge: hvit.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”