Namron universiell trykk/vri-dimmer
1402748

LED Dimmer Universal 300W

fra Namron
4,5 av 5 ()
LED Dimmer Universal 300W
Kapslingsgrad IP20 Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 699,-

1402748
559,20 eks. mva. Medlemspris 499,-Pris per 1 Stykk
-+
LED Dimmer Universal 300W er en universiell trykk/vri-dimmer. Dimmeren kan benyttes i endevendersystem med normal endevenderbryter.

Teknisk beskrivelse

Min. last avhenger etter hvilken type lyskilde eller elektronisk omformer. Det kan være nødvendig å øke belastningen til 10W.

Funksjonalitet

Dimbar med faseavsnitt og fasesnitt. Kortslutningssikring, overbelastningssikring og overtemperaturbeskyttelse. Elektronisk utkobling ved lampefeil.

Montering

Monteres i standard veggboks eller som påvegg med kappe. Feste med skrue.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”