Micro Matic Ladestasjon for elbil
1522710

Ladestasjon eoMini T2 1F 32A Hvit

fra Micro Matic EO Mini
Ladestasjon eoMini T2 1F 32A Hvit
Spenning 230V Kapslingsgrad IP54 Bruksområde Utendørs Tilkobling Type 2 Tilkobling Type 1 Belastning (A) 32
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 8 699,-

Nyhet!

1522710
6 959,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
20+ på lager

Fri frakt
  • Verdens minste hjemmelader
  • Effekt opp til 7,2kW 32A 230V
  • Type 2 kontakt
  • Integrert DC beskyttelse
  • Kompatibel med ALM dynamisk lastdeling
EO Mini er den lille laderen med de store funksjonene. Denne lille hvite ladestasjon er den minste mode 3-ladestasjonene på markedet og verdens minste hjemmelader.

Teknisk beskrivelse

Type 2 kontakt. EO mini ladestasjon er 1-faset 230V og har ladeeffekt på inntil 7,2kW, 32A.

Ønsket amperestyrke justeres enkelt mellom 6A og 32A med justeringshjul. I IT-nett benyttes skala A-F (6A-10A-16A-20A-25A-32A) og i TN- Nett benyttes skala 0-9 (0A-6A-8A-10A-12A-16A-20A-25A-30A-32A) Mini-serien leveres med innebygd DC-RCM modul som kobler ut ladestasjonen ved >6mA DC-lekkstrøm. Dermed er det tilstrekkelig med forankoblet jordfeilbryter type A.

Funksjonalitet

Integrert DC beskyttelse, krever ikke forankoblet JFB Type B. Kompatibel med ALM dynamisk lastdeling. Enkel justering av amperestyrke uten spesialverktøy.

Montering

Kabelinnnføring må gjøres i bunn av ladestasjon. Største hull som kan borres er 25mm. Kan monteres på vegg eller stolpe. Stolpe selges separat.

Det anbefales å benytte en godkjent mode 3 tester ved sluttkontroll av montert ladepunkt. NB! Ved isolasjonstesting / megging må ladestasjon kobles fra nett for å ungå skade på elektronikk internt i ladestasjon.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”