JAZZY2GO Ladekabel til elbil • 1560209

Ladekabel TYPE 2 til TYPE 1 32A 1FAS 6 meter

fra JAZZY2GO     
Ladekabel TYPE 2 til TYPE 1 32A 1FAS 6 meter
Spenning (V) 230
Kapslingsgrad IP44
Bruksområde Utendørs
Belastning (A) 32
Kontaktpunkt Type 2
Kontaktpunkt Type 1
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
-+
  • 32A, 1FAS
  • 6 meter kabel
  • Type 1 plugg på bilens side
  • Type 2 plugg på ladestasjon
JAZZY2GO ladekabel med en Type 1 plugg på bilens side og en type 2 plugg (hann) på ladestasjonen. Type 2 pluggen er fylt med en varmesprednings syntetisk harpiks og har et ergonomisk formet håndtak.

Ladekabelen kommer i en sterk syntetisk bærepose, sammen med to microfiber hansker for rengjøring og tørking kabelen og pluggen (e) etter bruk.

Teknisk beskrivelse

32A, 1FAS med kabellengde på 6 meter. Kabeltype: TPE, 3 x 6.0mm2 (L1, Mass + N) and 1 x 0,5mm2 (CP) Klasse V-O, ikke-brennbart høyeste klasse.

Funksjonalitet

Solid strekkavlastning for å unngå skader. Håndtakene er fylt med epoxy som sikrer mot brann, beskytter koblinger, fordeler varme og gjør dem robuste. Pluggene er utstyrt med en gummikappe som beskytter mot skitt og fukt.

Bruksområde

Laget i kvalitetsmaterialer som gjør kabelen robust og lett håndtering i minusgrader.

Forbehold

Vennligst les de vedlagte instruksjonene før bruk. JAZZY2GO ladekabel må bare brukes til å lade elbiler (EVS) i Mode 3 ladestasjoner i samsvar med ISO 17409 standarden og IEC standard 61851. Bruk aldri en skjøteledning med en ladekabel !

Mode 2

Mode 2 ladeutstyr har en spesialtilpasset ladekabel med styringsboks (såkalt ICCB). Kabelen leveres med bilen og er normalt utstyrt med en plugg som kobles til en vanlig kontakt (Schuko / NEK 502 kontakt). Kabelen kan også være utstyrt med en industrikontakt (rundstift EN 60309).

Styringsboksen overvåker at jordforbindelsen er ok og at det ikke er jordfeil i bilen. Ved feil stoppes ladingen. I tillegg sender boksen et pilotsignal til bilens ladesystem som begrenser ladestrømmen. Maks ladestrøm er satt av fabrikken og vil normalt ligge mellom 8 og 16A. Bruker kan selv manuelt justere ladestrømmen til en lavere verdi på styringsboksen.

Styringsboksen for en mode 2 lader veier fra 1 til 3 kg og er plassert 30 cm fra pluggen. En vanlig kontakt tåler maks 0,5 kg sidebelastning på pluggen. Kontakten vil derfor bli ødelagt med fare for varmgang og brann dersom vekten av kabel og styringsboks ikke avlastes.

Ved etablering av nytt ladepunkt av Mode 2 type skal det installeres e´n kontakt pr. kjøretøy som forsynes av eget overstrømsvern og egen jordfeilbryter av type B. Dersom det benyttes vanlig kontakt skal denne beskyttes med et vern på maks 10A. Egen boks / kapsling for kontakt er bare nødvendig på offentlig sted.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”