Philips Hue
89473

Komplett Philips Hue WCA Downlightpakke Matt Hvit 4pk

fra Philips Hue
Komplett Philips Hue WCA Downlightpakke Matt Hvit 4pk
Sokkel GU10 Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP23 Beskyttelsesklasse II Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon ZigBee Lysgruppe White and color ambiance
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fungerer med

Apple HomeKit Amazone Alexa Google Assistant/Home/Assistent Nest
Komplett Philips Hue WCA Downlightstartpakke. Matt hvit.


Settet inneholder:

4 stykk Philips Hue WCA GU10 Lyskilde 6,5W, en Philips Hue-bro og en bryter
som kan forvandle belysningen din til noe helt spesielt med farget og hvitt lys av høy kvalitet som gir ubegrensede muligheter. Synkroniser lysene med musikk, TV og spill for å skape altoppslukende effekter.

4 stykk Artos Matt Hvit GU10 IP23 u/pære
Stilig downlight av presstøpt aluminium med hurtigkoblinger og skrueløs strekkavlaster. Utskiftbar lyskilde (leveres uten lyskilde).

4 stykk Namron Downlightboks høy
justerbar innfellingskasse for downlight med høyde på 132 mm. Kan justeres fra 340 til 580 mm. Utsparing for 16 mm K-rør.

1 stykk Downlightkabel RXKX 90 2x1,5 Bunt 25 m
Kabel for downlightanlegg med lederisolasjon og ytre kappe av blyfri PVC for maksimal driftstemperatur 90 °C. RXKX 90 er spesielt beregnet for downlight-belysning.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”