Climax
4514805

Kodepanel

fra Climax
Kodepanel
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
4514805

699,-

559,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Homely
Kodepanel med 16-taster og trådløst tastatur med langt batterilevetid. ZigBee kompatibel.

Teknisk beskrivelse

Drevet av litiumbatterier som kun bruker strøm når den er i drift. Lav deteksjon-funksjon på batteri.

Funksjonalitet

Tastatur med bakgrunnsbelysning for enkel bruk på natten.

Bruksområde

Kodepanelet plasseres rett innenfor utgangsdøren. Aktiver eller deaktiver boligalarmen med kodepanelet, eller fra onesti App. Hvis du har en Yale Doorman digital kodelås som en del av din onesti løsning, vil du ikke trenger tastatur.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”