Cenika HLAK 25-1/2 Blå
1221604

KOBLINGSKLEMME BLÅ CU INN 2x25 - UT 2x16

fra Cenika
KOBLINGSKLEMME BLÅ CU INN 2x25 - UT 2x16
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 45,-

1221604
36,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Distribusjonsklemmer for tilkobling av kobber (enkjernet, flertrådet og mangetrådet med endehylse) og aliminiumsleder (enkjernet). Se datablad for tverrsnitt, og fysiske mål på klemme

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”