Hensel Koblingsboks
1243431

Koblingsboks tom IP55 med membraner DE 9331 Hensel

fra Hensel

-34%RABATT

Koblingsboks tom IP55 med membraner DE 9331 Hensel
Kapslingsgrad IP55
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Kuppvare! kr. 59,-

1243431

39,-

31,20 eks. mva. Ordinærpris 59,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
Koblingsboks med strekkavlaser. 10 elastiske membraner. 2 tetningsplugger for montering over festeskruene. 2 strekkavlastere. Svekking for drenering av kondensvann. 1 "angrepille" / tetningsplugg som benyttes hvis du har tatt hull i feil membran. IP55. BxLxH: 88x88x47 mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”