Elko 78/55 koblingsboks tom IP55 PH • 1240112

KOBLINGSBOKS 78/55 tom IP55 PH

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Produktblad
   • Målskisse
Vanntett koblingsboks. Leveres uten koblingsklemmer, godkjent for 8 vrihylser. Koblingsboksen leveres med 6 innganger med membrannipler. 1 stk løs membrannippel medfølger. Reservenippel el.nr: 1427147

Kapslingsklasse IP55.
Halogenfri.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”