KBsound Lyd og bilde
89440

KBsound iSelect Adapter 5" Bluetooth Hvit

fra KBsound
KBsound iSelect Adapter 5
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Eksklusiv RDS/DAB+ radio med fjernkontroll og 5'' høyttalere og KB SOUND Bluetooth.

Leveres komplett med radio, fjernkontroll, 2 stk. høyttalere, 10 meter høyttalerkabel og KBsound Bluetooth adapter.

Funksjonalitet

Med KB SOUND Bluetooth kan du spille din egen musikk eller lytte til Spotify, Wimp eller nettradio fra musikkavspillere med støtte for Bluetooth. Kompatibel med iSelect- eller SPACE- systemer med firmware klar for Bluetooth. Dette gjenkjennes med Bluetooth-logo på fjernkontrollen og merket på radiomottakeren. Kan ikke kombineres med dock.

Bruksområde

For Bluetooth må Bluetoothsymbolet stå på esken eller under radiodelen. Andre lydkilder kan tilkobles dockingstasjonen med 3,5mm jack.

Passer ypperlig til kjøkken og bad.

Montering

For innfelling i tak. Medfølgende kabel 76 cm tilpasset FM. For optimal tilpassing til DAB kappes denne til 38 cm. Radioen har antenneinngang med F-kontakt.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”