KBsound Lyd og bilde
6441036

KBsound Space Dab+

fra KBsound
KBsound Space Dab+
Spenning 230V Kommunikasjon DAB+
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Space er er multirom system hvor du selv setter sammen komponenter. Space har et diskret design som vil integreres i ditt hjem uansett interør og atmosfære. Radioenhet med DAB+ og FM for skjult montering. Fjernkontroll med display og tastatur som kontrollerer ulike lydkilder. Kan benyttes med egne høyttalere. Mulighet for Bluetooth eller Ipod/Iphone docking. Leveres med fjernkontroll og IR øye. Høyttalere kjøpes separat.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”