OBO BETTERMANN Installasjonskanal Tilbehør • 1234459

Kanal GK dekkramme trippel med vindu horisontal AR45 OBO

Kanal GK dekkramme trippel med vindu horisontal AR45 OBO.

Teknisk beskrivelse

Frontfestet dekkramme for Modul 45 produkter, for trippel stikk, med merkevindu. Materiale: PC-Polycarbonate. Farge renhvit RAL9010. Benyttes for horisontal installasjon. For trippel installasjonsboks type 71 GD9-2 og trippel monteringsholder type 71MT3 45-2

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”