Elis Elektro FRED-Y 2,5mm² IP69K fylt • 1250463

Kabelskjøt IP69K gelfylt 3x2,5 FRED-Y

Vår aller minste IP69K skjøt/avgrening. En knøttliten skjøt/avgrening som er prefylt med gel. Halogenfri og giftfri.

Teknisk beskrivelse

Mål: 110x72x25 mm
For kabeldiameter: 3 kabler Ø8 til Ø13
For dimensjon: 3x3x2,5 mm²
Halogenfri: Ja
Giftfri: Ja
UV-bestandig: Ja
Godkjent: IP69K

Funksjonalitet

Kan åpnes og gjenbrukes.

Bruksområde

Fred-Y er beregnet for kabeldiameter Ø8 til Ø13 mm og opp til 3x3x2,5 mm². Skjøten/avgreningen egner seg meget god nedgravd og under vann. Den ideelle koblingen for hagebelysning.

Montering

Husk på å tre på niplene før kablene kobles sammen. Utstyrt med strekkavlaster i nippelen og leveres komplett, bare tilsett kabel.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”