NEK Kabel Kabelgrep Kevlar DG 10-20mm • 8802694

Kabelgrep Kevlar DG 10-20mm

Kabelgrep / Trekkestrømpe (Kinafinger) i kevlar, ideell for fiberoptiske kabler innen offshore ellerandre bruksområder i elektroindustrien. Metallfritt
trekkhåndtak er laget med høy styrke avaramidfiber og har et UV-beskyttende belegg.

Funksjonalitet

Kevlarvevde nettinggrep er et metallfrittalternativ til stål,gir ingen slitasje påkabel, er lett ogtryggåarbeid med selv uten hansker.

Bruksområde

Det er egnet foråtrekke både enkeltkabel og kabelbunter.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”