PM FLEX Korrugerte plastrør • 1226900

K-rør 16mm Korrugert plastrør Grå PVC 10m PM-Flex

Halogenfritt k-rør 16 mm. laget av polypropylen. Røret har en utjevnet innside. Dette gjør det enklere å dra igjennom ledere, samt at de beskyttes og slites mindre ved bruk. K-røret er godkjent for installasjon i temperaturer fra -25°C til 90°C. Farge: grå. Lengde: 10 meter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”