SG Armaturen Downlight utendørs
3101354

Jupiter Pro Outdoor 15W 2700K Matt Hvit

fra SG Armaturen Jupiter
Jupiter Pro Outdoor 15W 2700K Matt Hvit
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP44
Energiklasse A
Bruksområde Utendørs
Effekt (W) 15
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Downlight med inntrukket lyskilde. Vedlikeholdsfri, levetid på 50 000 timer. 2700K. Enkel installering. Effekt: 15W. Energiklasse: A. IP44. Utsparring: 84 mm. ØxH: 114x110 mm.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”