Konstsmide Slynger/Kjeder
86013

Julegran lysslynge 180cm 24V IP20

fra Konstsmide
Julegran lysslynge 180cm 24V IP20
Kapslingsgrad IP20
Bruksområde Innendørs
Bruksområde Utendørs
Effekt (W) 6
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
86013

349,-

279,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Kle årets juletre med en lysslynge tilpasset ditt juletre med 150 belysningspunkter i rav. Kabelen er i en mørk grønn farge som vil gjøre den mindre synlig på ditt grønne tre.

Teknisk beskrivelse

30x5st rav LED. Loop lengde på 180cm.

Bruksområde

For bruk kun på ditt juletre innendørs.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”