Unilamp LED downlight
3229390

IsoCob 10W LED 2700K Matt Hvit

fra Unilamp IsoCob

-50%RABATT

IsoCob 10W LED 2700K Matt Hvit
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Kapslingsgrad IP44 Utstrålingsvinkel (grader) 38 Energiklasse A+ Monteres direkte i isolasjon Ja Effekt (W) 10
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 349,-

Kuppvare! kr. 699,-

3229390
279,20 eks. mva. Ordinærpris 699,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
LED downlight i matt hvitfarge fra Unilamp på 10 W. Kan monteres direkte i isolasjon uten bruk av innfellings/downlightkasse, som gjør den ideell for ettermontering. Store kjøleribber og integrert dimbar LED driver gir IsoCob lang levetid.

Teknisk beskrivelse

230 mA dimbar driver. 600 lm. 2700K. ØxH: 110x78 mm

Bruksområde

For innendørs bruk (IP44).

Montering

Felles inn i tak med en utsparing på 82-84 mm uten behov for kasse.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”