Climax AC-drevet sirene
4514804

Innendørs sirene

fra Climax
Innendørs sirene
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
4514804

599,-

479,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Homely
AC-drevet sirene for innendørs bruk med innebygget oppladbart batteri backup. ZigBee kompatibel.

Teknisk beskrivelse

AC-drevet/strømnettet

Funksjonalitet

Fungerer som et ZigBee repeater for å utvide systemets rekkevidde på trådløs kommunikasjon. Sirenen sender strømbrudd, lav batterispenning og kontrollsignaler og har LED som en indikator om systemets status.

Når en sensor knyttet til brann eller boligalarmen utløses, varsles Alarmstasjonen og beboere/brukere. Beboerne får alarm-notifikasjon til sin smarttelefon, og lokal sirene aktiveres for å skremme bort innbruddstyver. Hvis kontaktpersonene ikke svare på et anrop fra alarmstasjonen, vil operatøren ta affære. Når det er nødvendig, vil politiet eller vektere bli kontaktet og sendt til ditt hjem.

Bruksområde

Montering

plugges direkte inn i en standard stikkontakt.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”