General Electric Impulsrelé
1431150

Impulsrele 16A 1NO 12VAC

fra General Electric
Impulsrele 16A 1NO 12VAC
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 12
Bruksområde Innendørs
Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
DIN-skinnemontert relé for modulær avdek. 16A 1NO 12VAC.

Teknisk beskrivelse

Bryterposisjonen visualiseres gjennom en flaggindikator for Em-versjonen, eller gjennom en LED for den elektroniske versjonen. Den sentrale kommandoenheten ble utviklet for å bytte flere enheter til på eller av posisjonen samtidig, uavhengig av gjeldende status for hver enkelt enhet - impulsbryteren kan fortsatt betjenes lokalt via bryteren. Sikkerhetsterminaler er utstyrt med pozidriv skruer og har IP20 beskyttelsesgrad. En tilleggs-hjelpekontakt, tilleggs-sentralkommandomodul og et avstandstykke er tilgjengelig.

Funksjonalitet

Elektrisk betjening ved å aktivere spolen, manuell drift er mulig hele tiden.

Elektromekanisk eller elektronisk styrte brytere brukes til å styre enkelt- eller flerfaset belastning. Enheten skifter mellom 2 stabile posisjoner, hver gang en (kort) impuls aktiverer sin styringskrets som endrer statusen.

Bruksområde

Hovedsakelig brukt til bytte av belysnings- og oppvarmingsutstyr og / eller for å forenkle ledninger i tilfelle lasten må styres ved redusert spenning og / eller fra mer enn 4 forskjellige steder.

Montering

Kompakt modulær DIN-skinne montering.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”