Homely Aktuator
89515

Homely totalpakke

fra Homely
Homely totalpakke
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Frekvens 433 Mhz
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

89515

3 499,-

2 799,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
334 på lager

Fri frakt
 • Krever startpakken eller Homely boligalarm
 • Brann- og innbruddsalarm for større boliger
 • Tilkoblet FG-godkjent alarmstasjon
 • Full kontroll via Homely-appen
 • Smarthusfunksjonalitet

Fungerer med

Virker med Athom Homey Virker med Homely
Utvid sikkerheten å ta neste skritt mot smart hjem med en komplett brann- og innbruddsalarm.
Totalpakken er et tilleggsprodukt til Startpakken, hvor vi har satt sammen en løsning for deg som har en større bolig. Her får du det meste du trenger til en god innbrudds- og brannsikring, og kan selvfølgelig bygge på med flere komponenter etter eget behov. Med Homely totalpakke får du en sammensatt pakke som inneholder:

2 stykk magnetkontakt
Overvåk hjemmet eller hytta. Den magnetiske vinduesensoren registrerer og rapporterer åpning og lukking av dører og vinduer.

2 stykk bevegelsessensor
Overvåk hjemmet ditt når du er borte. Kan brukes til å trigge innbruddsalarm eller varsle deg hvis noen beveger seg i boligen din.

1 stykk innendørs sirene
Skrem innbruddstyven med den kraftige sirenen. Sirenen fungerer også som repeater av signalet mellom hjemmesentralen og andre enheter. Plugges rett i stikkontakt.

1 stykk kodepanel
For betjening av alarmen. Skru alarmen av og på med app eller kode.

2 stykk Optisk røykvarsler
Få varsel på telefonen når den trigges. Overvåkes av døgnbemannet alarmsentral som ringer oppgitte kontaktpersoner hvis den blir utløst. Har innebygd temperaturmåler og varsler selv når batteri må byttes.

For kjøp av dette produktet gjelder Homely sine:

Funksjonalitet

Merk deg at dette er et tilleggsprpdukt som forutsetter at du har Homely Startpakke eller Homely Boligalarm.

Hjemmesentralen har full smarthjem-funksjonalitet og kan enkelt utvides for flere smarte og trygge løsninger som innbruddsalarm, brannalarm, varsling ved vannlekkasje, termperaturovervåkning, strømsparing, elektronisk dørlås, styring av varme og belysning og styring av elektriske apparater.

Sentralen gir deg også varsling til mobil, overvåkning av tilkoblede enheter og batteribackup med varsel ved strømbrudd.

Bruksområde

Hjemmesentralen styres enkelt via mobilen med Homley-appen. Med Homely App har du alltid full kontroll over ditt hjems sikkerhet fra hvor som helst.

Montering

Enkel installasjon. Last ned homely-appen, start så appen og følg anvisningene. Enklere kan det ikke bli. Plasser enhetene dine der du vil ha dem, men vær nøye på å følge anvisningene. For at vilkår skal være oppfylt må enheter plasseres i henhold til bruksanvisningen.

Sikker tilkobling via WIFI og mobilnett

Forbehold

Homely boligalarm forutsetter
 • At du har internett og WiFi på alarmadressen.
 • Kjøp av Hjemmesentralen som del av Startpakken eller Sikkerhetspakken.
 • Aktivt abonnement.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”