Homely Gateway
89497

Homely startpakke m/låsemodul

fra Homely
Homely startpakke m/låsemodul
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

89497

4 369,-

3 495,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
113 på lager

Fri frakt
 • Zigbee kommunikasjonsmodul
 • Smarthusfunksjonalitet
 • Tilknyttet alarmsentral
 • App styring

Fungerer med

Virker med Homely
Veien til et trygt og sikkert hjem med Homely startpakke
Denne startpakken er ditt første skritt mot en komplett boligalarm og et smart hjem. Med Homely startpakke får du en sammensatt pakke som inneholder:

1 stykk hjemmesentral
Gir deg full kontroll over enhetene dine, du får varsel dersom noe skulle skje og du er tilkoblet alarmsentralen. Støtter kommunikasjonsprotokollene Zigbee, WLAN, Wireless M-Bus, and Bluetooth Low Energy.

1 stykk Optisk røykvarsler
Få varsel på telefonen når den trigges. Overvåkes av døgnbemannet alarmsentral som ringer oppgitte kontaktpersoner hvis den blir utløst. Har innebygd temperaturmåler og varsler selv når batteri må byttes.

1 stykk Zigbee kommunikasjonsmodul
Kommunikasjonsmodul for å integrere Yale Doorman mot Homely. Modulen fungerer kun mot Homely, ikke mot åpne Zigbee-enheter.

1 stykk Alarmskilt
3 stykk Alarm klistremerker

Pilot prosjekt

Kommunikasjonsmodul for å integrere Yale Doorman mot Homely. Forutsetter at du aksepterer å være med i Pilotprosjekt for integrering av Yale Doorman.

For kjøp av dette produktet gjelder Homely sine:

Funksjonalitet

Hjemmesentralen har full smarthjem-funksjonalitet og kan enkelt utvides for flere smarte og trygge løsninger som innbruddsalarm, brannalarm, varsling ved vannlekkasje, termperaturovervåkning, strømsparing, elektronisk dørlås, styring av varme og belysning og styring av elektriske apparater.

Sentralen gir deg også varsling til mobil, overvåkning av tilkoblede enheter og batteribackup med varsel ved strømbrudd.

Døgnbemannet alarmstasjon. Merk at noen tjenester forutsetter abonnement med tilkobling til døgnbemannet alarmstasjon.

Bruksområde

Hjemmesentralen styres enkelt via mobilen med Homley-appen. Med Homely App har du alltid full kontroll over ditt hjems sikkerhet fra hvor som helst.

Montering

Enkel installasjon. Last ned homely-appen, start så appen og følg anvisningene. Enklere kan det ikke bli.

Sikker tilkobling via WIFI og mobilnett.

Forbehold

Homely boligalarm forutsetter
 • At du har internett og WiFi på alarmadressen.
 • Kjøp av Hjemmesentralen som del av Startpakken eller Sikkerhetspakken.
 • Aktivt abonnement.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”