Homely Vekterutrykk
89494

Homely Smart Alarm vekterutrykning abonnement

fra Homely
Homely Smart Alarm vekterutrykning abonnement
Gruppe Smarthus
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Safe4

kr. 60,-

Fastpris!

89494
48,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Homely
Tilkoblet døgnbemannet sertifisert alarmstasjon. Homely benytter Safe4 sin alarmstasjon som er en topp moderne EN-sertifisert alarmstasjon der operatører behandler alarmsignaler knyttet til brann og innbrudd.

Forbehold

Tilleggstjenesten vekterutrykning forutsetter at man har Homely Smart Alarm abonnement til kr 99,- per måned. Vekterutrykning kan kjøpes i tillegg for kr 60,- mer per måned. Total abonnementspris ink. vekterutrykning er kr 159,-. Ved utrykning tilkommer en egenandel på 499,-

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”