{{text}} {{{text}}}

Homely Smart alarm • 90163

Homely Grunnpakke Hytte Pluss

fra Homely Homely startpakke     
Se/Still ett spørsmål ()
Homely Grunnpakke Hytte Pluss
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Frekvens 433 Mhz
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon ZigBee
Belastning (A) 10
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk
90163

4 299,-

3 439,20 eks. mva. Pris per 1 Pakke
125 på lager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
-+
 • Tilkoblet FG-godkjent alarmstasjon
 • Styr varmen på hytta
 • Full kontroll via Homely-appen
 • Overvåk temperaturen, unngå frostskader
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Homely Virker med Homey

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
  • Produktblad
  • Brukerveiledning
Unngå kjedelige overraskelser når du ankommer hytta med Homely Grunnpakke Hytte Pluss.

Grunnpakke hytte inkluderer:
1 × Hjemmesentral
2 × Optiske røykvarslere
1 × Vannlekkasjesensor
1 × Smartplugg

Hyttepakken er en løsning for deg som ønsker kontroll på hytta når du ikke er tilstede. Hyttepakken inneholder en Hjemmesentral, to optiske røykvarslere, vannlekkasjesensor og en smartplugg. Slik kan du føle deg trygg på at det står bra til på hytten og at du ikke får noen kjedelige overraskelser når du ankommer.

Den optiske røykvarsleren og vannlekkasjesensoren vil varsle deg og alarmstasjonen dersom noe skulle oppstå. Med smartpluggen kan du for eksempel fjernstyre varmen og sørge for en lun og fin temperatur når du ankommer hytta.

Funksjonalitet

Hyttepakken inneholder en Hjemmesentral, to optiske røykvarslere, vannlekkasjesensor og en smartplugg. Hjemmesentralen kommuniserer med alle enhetene i din alarm og gir beskjed til deg og alarmstasjonen dersom noe skulle skje.

Med en optisk røykvarsler varsles både du og alarmstasjonen umiddelbart om røykutvikling oppstår. Røykvarsleren er trådløs, seriekoblet og har innebygd temperaturmåler.

Vannlekkasjesensoren er trådløs og plasseres enkelt på utsatt område. Dersom vannlekkasje oppstår varsles både du og alarmstasjonen om dette umiddelbart.

Smartpluggen plasseres enkelt i en stikkontakt og det er bare å plugge i det elektriske apparatet du måtte ønske for å styre det via Homely-appen. Slik kan du for eksempel med et tastetrykk i appen skru på varmen før du reiser til hytta.

Smartpluggen kan også benyttes for automatisk styring av varmen. Dette gjøres ved at man benytter temperaturmåleren i eksempelvis røykvarsleren og setter innstilling i appen for ønsket komforttemperatur. Slik kan du for eksempel sikre at temperaturen ikke blir lavere enn 5 grader, for å unngå frostskader.

I tillegg fungerer smartpluggen som en signalforsterker mellom Hjemmesentralen og andre enheter koblet til Hjemmesentralen.

Montering

Viktig: Plasser enhetene dine der du vil ha dem, men vær nøye på å følge anvisningene. For at vilkår skal være oppfylt må enheter plasseres i henhold til bruksanvisningen.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”