{{text}} {{{text}}}

Homely Smart alarm • 90160

Homely Grunnpakke Brann Pluss

fra Homely Homely startpakke     
Se/Still ett spørsmål ()
Homely Grunnpakke Brann Pluss
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk
90160

4 399,-

3 519,20 eks. mva. Pris per 1 Pakke
173 på lager
Alnabru 2± for Hent-i-Butikk
-+
 • Tilkoblet FG-godkjent alarmstasjon
 • Seriekoblet
 • Enkel montering
 • Brannvesenet kontaktes ved brann
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Homely Virker med Homey

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
  • Produktblad
  • Brukerveiledning
  • Manual
  • Montering
Øk brannsikkerheten i hjemmet ditt med Homely Grunnpakke Brann Pluss.

Grunnpakke Brann inkluderer:
1 × Hjemmesentral
3 × Optiske røykvarslere
1 × Smart sirene

Grunnpakken brann passer for deg som ønsker et godt brannvarslingssystem, som er tilkoblet en døgnbemannet alarmstasjon. Du kan selvfølgelig bygge på med flere komponenter etter eget behov.

Plasser minst en røykvarsler i hver etasje og gjerne en på hvert soverom.

Funksjonalitet

Røykvarslerne har innebygget sirene, men det kan også være lurt å benytte en egen sirene i tillegg, for enda bedre varsling.

Innebygd temperaturmåler. Enheten måler romtemperaturen med 0,5 °C nøyaktighet. Du kan få live oppdatering på temperaturen i rommet via Homely-appen.

Enheten drives av et CR123-batteri (medfølger) og den har en batterilevetid på ca. tre år. Man kan følge med på batteristatus via appen.

Bruksområde

Vi setter brannsikkerheten høyt, og tilbyr derfor en brannpakke med 3 optiske røykvarslere som du kan bygge på med utover startpakken. Det er stor verdi i å ha et brannvarslingssystem tilkoblet en døgnbemannet alarmstasjon. Da kan du alltid føle deg trygg på at noen passer på, uansett hvor du befinner deg.

Denne pakken forutsetter at du også har Startpakken med Hjemmesentralen, som kommuniserer med alle enhetene i din alarm og gir beskjed til deg og alarmstasjonen dersom noe skulle skje. Alarmoperatørene er godt trent til å vurdere ulike situasjoner. Når operatøren har en reel mistanke om brann, vil vedkommende følge instruks om å varsle brannvesenet.

Vår optiske røykvarsler er trådløs og batteridrevet. Når du er hjemme, vil røykvarsleren varsle deg om røykutvikling med den innebygde sirenen. Er du på farten, vil du raskt bli varslet via appen, samtidig som alarmstasjonen vil ta kontakt med deg.

Når du har flere optiske røykvarslere (evt. varmesensorer), er alle seriekoblet så lenge de er koblet til den samme Hjemmesentralen og er online i appen. Røykvarsleren vil uansett alltid fungere lokalt så lenge den har fungerende batteri.

Det skal være minst én brannvarsler i hver etasje, som skal dekke kjøkken, stue, sone utenfor soverom og sone utenfor tekniske rom. Alarmen skal kunne høres tydelig på oppholdsrom og soverom når dørene mellom rommene er lukket. Det bør være minst en brannvarsler per 60 kvm og det bør ikke være lengre enn 10 meter mellom hver enhet. Vi anbefaler at det plasseres en brannvarsler på hvert av boligens soverom.

Montering

Monteres enkelt i tak med medfølgende skruer. Monteringsveiledning finnes både i appen og på vår kundeserviceside.

Plasser enhetene dine der du vil ha dem, men vær nøye på å følge anvisningene. For at vilkår skal være oppfylt må enheter plasseres i henhold til bruksanvisningen.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”