{{text}} {{{text}}}

Homely Smart alarm • 90162

Homely Grunnpakke Brann og Innbrudd Pluss

fra Homely Homely startpakke     
Se/Still ett spørsmål ()
Homely Grunnpakke Brann og Innbrudd Pluss
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Frekvens 433 Mhz
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Batteritype AA
Kommunikasjon ZigBee
Batteritype AAA
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk
90162

6 299,-

5 039,20 eks. mva. Pris per 1 Pakke
107 på lager
Alnabru 2± for Hent-i-Butikk
-+
 • Brann- og innbruddsalarm for større boliger
 • Tilkoblet FG-godkjent alarmstasjon
 • Enkel montering
 • Full kontroll via Homely-appen
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Homely Virker med Homey Virker med Futurehome

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
  • Produktblad
  • Brukerveiledning
  • Manual
  • Montering
Homely Grunnpakke Brann og Innbrudd Pluss er en brann- og innbruddsalarm for større boliger.

Grunnpakke brann og innbrudd inkluderer:
1 × Hjemmesentral
2 × Optiske røykvarslere
2 × Magnetkontakter
2 × Bevegelsessensorer
1 × Sirene
1 × Betjeningspanel

Grunnpakken brann og innbrudd passer for deg som har en større bolig. Her får du det meste du trenger til en god innbrudds- og brannsikring, og kan selvfølgelig bygge på med flere komponenter etter eget behov.

Funksjonalitet

Magnetkontaktene vil utløse alarmen dersom noen prøver å trenge seg inn gjennom en dør eller et vindu mens alarmen er aktivert. Denne enheten er også perfekt å benytte for delsikring av din bolig.

Bevegelsessensorene vil gi alarm dersom noen beveger seg i rommet hvor den er plassert. De kan gjenkjenne bevegelser opptil 9 m rekkevidde, og har en synsvinkel på 45°. Bevegelsessensorene bør plasseres i utsatte rom som eksempelvis kjeller og stue.

Med en Smart Sirene vil alle i husstanden varsles når alarmen trigges og eventuelle tyver vil skremmes bort. Sirenen gir en høy og tydelig lyd når innbruddsalarmen trigges, og gir ekstra lyd dersom brannalarmen går. Den gir også lydvarsel når alarmen aktiveres og deaktiveres. Sirenen fungerer samtidig som en signalforsterker, og bidrar til å forlenge og bedre signalet til øvrige enheter i hjemmet ditt.

Med Betjeningspanelet kan du aktivere og deaktivere alarmen når du ikke har tilgang til Homely-appen. Hver bruker kan ha sin egen kode og du vil få varsel i appen når alarmen aktiveres eller deaktiveres. Betjeningspanelet kan benyttes til å aktivere tre forskjellige alarmprofiler (Bortemodus, Delsikring og Nattmodus).

De Optiske røykvarslerne vil umiddelbart varsle både deg og alarmstasjonen dersom røykutvikling oppstår. Når du er hjemme, vil røykvarsleren varsle deg med den innebygde sirenen. Er du på farten, vil du raskt bli varslet via appen, samtidig som alarmstasjonen vil ta kontakt med deg. Røykvarslerne er trådløse, seriekoblet og har innebygd temperaturmåler.

Bruksområde

Grunnpakken brann- og innbrudd er et fint utgangspunkt for deg som ønsker innbrudds- og brannsikring i en større bolig. Denne pakken inneholder også en Hjemmesentral, som kommuniserer med alle enheter i din alarm og gir beskjed til deg og alarmstasjonen dersom noe skulle skje.

Montering

Viktig: Plasser enhetene dine der du vil ha dem, men vær nøye på å følge anvisningene. For at vilkår skal være oppfylt må enheter plasseres i henhold til bruksanvisningen.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”