T-Tec Digitalt hørselvern med DAB/FM.
91486

Hørselvern med DAB+ T-TEC

fra T-Tec
4,3 av 5 ()
Hørselvern med DAB+ T-TEC
Kommunikasjon DAB+
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Hørselvern med digital DAB/FM spesielt utviklet for å beskytte din hørsel når du arbeider under støyende forhold og sørger for at du kan høre uforstyrret på radioen.
Hørselvernet er behagelig grunnet bredt hodebånd med myk polstring. Hodebøylen er justerbar og øreklokker av mykt skum.
Enkel tilgang til å justere lyd og for å skifte mellom funksjoner. Stereotilkobling/AUX for tilkobling av telefon. Lang antenne med utmerket mottak.

Teknisk beskrivelse

DAB/FM radio. AUX inngang. Battertid ved bruk av FM(48t), ved bruk av DAB(24t).

Funksjonalitet

Støydempende. Justerbar hodebøyle. AUX inngang for tilkobling av telefon. Batteri lades enkelt med USB.

Bruksområde

For bruk på støyende områder

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”