[email protected] Oppladbart hørselvern med DAB+, FM, AUX
91494

Hørselvern med DAB+/Bluetooth [email protected] PRO

fra [email protected]
4,4 av 5 ()
Hørselvern med DAB+/Bluetooth POP@work PRO
Bruksområde Innendørs
Bruksområde Utendørs
Kommunikasjon DAB+
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
91494

1 990,-

1 592,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
[email protected] Pro er et PPE-sertifisert hørselvern med DAB+, FM, AUX inngang. Her kan du få inn alle de nye DAB+/DAB-kanalene og de originale FM-kanalene mens du jobber. Hørselvernet er vanntett, har godt mottak og er behagelig å ha på seg.

Utskiftbare puter kan kjøpes som ekstrautstyr.

Funksjonalitet

Bluetooth for strømming fra mobil og handsfree for samtaler. Hørservernet har et praktisk display som viser strømprosent, kanalnavn, info og menyer. Med Bass Boost-funksjonen har du mulighet til å forbedre bassytelsen.

Bruksområde

Oppladbart batteri som holder hele arbeidsdagen. Enkel oppladning ved micro-USB.

Illustrasjon/video

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”