Hørselvern med DAB+/Bluetooth POP@work BT
Kommunikasjon DAB+

Fri frakt

Vekt: 0,50 Kg

kr. 1 499,-

1 199,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
 Hent-i-Butikk?

Fri frakt | Prisgaranti | 60 dagers åpent kjøp | Gratis retur | Lik pris nett og butikk

Ankommer først 01.10.2019 se alternative artikler
Leveres av Elektroimportøren AS
Finnes ikke på lager i butikkene
Vil du hente i butikk? Sjekk lagerstatus
Med [email protected] får du alle de nye DAB/DAB+ kanalene og de gamle FM-kanalene. Du kan også koble til telefonen din via AUX-inngangen og med Bluetooth og høre din egen musikk. [email protected] passer for alle, til både jobb og fritid og den er selvsagt PPE-sertifisert. Oppladbart 1500 mAh batteri, spiller en hel arbeidsdag. Enkel i bruk. Du kan svare telefonen rett på hørselvernet når du arbeider. USB-ladekabel og oppladbart batteri følger med.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”