Suprabeam Hodelykt
91300

Hodelykt Suprabeam V3 Air R 360 Lumen Oppladbar

fra Suprabeam
Hodelykt Suprabeam V3 Air R 360 Lumen Oppladbar
Bruksområde Innendørs Bruksområde Utendørs Oppladbart Ja
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Suprabeam V3air R er en lett og komfortabel oppladbar hodelykt med 360 lumen. Lykten tilbyr et godt og jevnt lys over lengre tid og høy komfort, og er utstyrt med fokusering. V3air R har også en dempepute i pannen for ekstra komfort og et hodebånd med innvendig silikonstriper for bedre feste. Leveres med et 1400 mAh Li-Ion Polymer batteri og komplett USB ladekabel V3air r hodelykt er en superkompakt og kraftig hodelykt med lysstyrke på 360 lumen. Oppladbar!

Funksjonalitet

Dimmeren kommer med elektronisk lysstryring (boost og dimmer med minne).

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”