Suprabeam Hodelykt
8861010

Hodelykt Suprabeam V3 Air 340 Lumen

fra Suprabeam
Hodelykt Suprabeam V3 Air 340 Lumen
Bruksområde Innendørs Bruksområde Utendørs Batteritype AAA
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 599,-

Fastpris!

8861010
479,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
V3air er en meget lett og komfortabel hodelykt med 340 lumen. Lykten tilbyr et kraftig og jevnt lys over lengre tid og kommer med dempepute i pannen for å gi ekstra komfort.
Lykten leveres også med hodebånd med innvendig silikonstriper for bedre feste.

Leveres med 3 stk AAA-batterier.

Funksjonalitet

Dimmeren kommer med minne og 3-steg lysstyring (Boost, dimmer og SOS)

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”