Varta Hodelykt
6210055

Hodelykt Oppladbar Outdoor Sports Lime Varta

fra Varta
Hodelykt Oppladbar Outdoor Sports Lime Varta
Bruksområde Innendørs
Bruksområde Utendørs
Oppladbart Ja
Effekt (W) 3
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

6210055

239,-

191,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Oppladbar og dimbar hodelykt fra Varta på hele 300 lumen. Den fjærlette lime fargende lykten veier kun 47 gram. Medfølgende festeklips og Usb ladekabel.

Funksjonalitet

Hodelykten har et svingbart hode som kan lyse opptil 91 meter på full styrke og batteriindikator. Batteriet har en levetid på opptil 21 timer.

Bruksområde

Hodelykten er støt og vannsikker og passer derfor perfekt til bruk på blant annet løpeturen ute en regnfull og mørk kveld.

Illustrasjon/video

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”