Hikmicro HIK Mini2 termografikamera USB-C Android • 8009179

HIK Mini2 termografikamera USB-C Android

Hikmicro Mini2 er en smarttelefonmodul designet for å festes til en smart enhet som umiddelbart gjør den om til et termisk bildekamera for inspeksjon av elektrisk utstyr og feilsøking av HVAC-problemer.
Den lille designen og vekten til Mini2 gjør at den enkelt kan oppbevares i brukerens lomme eller verktøyveske for rask og enkel tilgang.
Mini2 gjør det mulig for brukere å produsere termiske bilder med sin smarte enhet.

Teknisk beskrivelse

Mini2 har en termisk oppløsning på 256 x 192 (49 152 piksler) og en termisk følsomhet på < 40 mK (@ 25°C, F#=1.0). USB Type-C-grensesnittet (Android-enheter) har et temperaturmålingsområde på -20 ° C til 350 ° C (-4 ° F til 662 ° F) samtidig som det opprettholder et høyt nøyaktighetsnivå (± 2 ° C / 3,6 ° F, ± 2%), for omgivelsestemperatur 15 ° C til 35 ° C (59 ° F til 95 ° F) og objekttemperatur over 0 ° C (32 ° F)

Funksjonalitet

Mini2 har en 25Hz frekvens som gir operatøren en jevn bildevisning når du panorerer over scener eller ser på et bevegelig mål. Mini2 har et stort synsfelt 50º bredt objektiv som gir passende termiske bilder for skanning av vegger, gulv og fasader for å finne potensielle problemer som vannlekkasjer, isolasjonsproblemer og luftinfiltrasjon. Objekter så nær som 0,2 m kan sees i fokus

Mini2 er batterifri, så den drives av brukerens smarttelefon eller nettbrett som Mini2 fester til enheten uten behov for batterilading og er klar til bruk umiddelbart. Den medfølgende skjøteledningen på 40 cm gir mulighet for fjernvisning eller smale og vanskelig tilgjengelige steder. En 18 mm forlengelseskontakt er også inkludert, slik at smarte enheter med beskyttelsesvesker kan brukes uten å måtte fjerne dekselet.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”