Heatit Z-TRM6 White RAL 9003 • 5430566

Heatit - Z-Wave - Z-TRM6 Hvit Termostat 16A RAL9003

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
      • Målskisse
Heatit Z-TRM6 er en elektronisk termostat designet for elektrisk gulvvarme. Termostaten lar deg styre din elektriske gulvvarme gjennom ditt Z-Wave nettverk eller via knappene i front. Termostaten har et brukervennlig grensesnitt.

Heatit Z-TRM6 har 3 moduser Heat - Cool og Eco.

Funksjonalitet

Heatit Z-TRM6 har aktiv strømmåling som gir deg oversikt over forbruket i sanntid. Den lar deg også stille inn strømmålingen manuelt hvis termostaten skal kobles til en kontaktor.

Produktet har implementert ZeroX teknologi. Denne tekniske løsningen sørger for at releet slår inn og ut ved 0V, dermed oppnår vi betydelig lengre levetid på releet.

Termostaten lar deg sette assosiasjoner som gjør den til en mastertermostat. Den kan kontrollere opp til 10 termostater og 10 eksterne releer f. eks veggplugger.

Montering

Monteres i standard veggboks og passer inn i System 55 rammer. Termostaten har metallramme for solid innfesting i veggboks. Den har en intern temperaturføler, men kan også tilkobles to eksterne temperaturfølere.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”