Heatit Aktuator • 5430599

Heatit - Z-Wave - Z-TRM3 Hvit Termostat 3600W 16A

 • Fungerer med

  Virker med Homey Virker med Homey Bridge

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • Målskisse
Heatit Z-TRM3 er en elektronisk termostat for elektrisk gulvvarme i hvit utførelse. Termostaten kan kobles opp i 5 assosiasjoner, slik at den for eksempel kan styre 5 eksterne reléer, veggplugger etc.

Teknisk beskrivelse

Heatit Z-TRM3 er utstyrt med en enpolet bryter og passer inn i de fleste rammer som brukes i Norge (System 55, Elko RS16, Schneider Exxact og Norvesco). Termostaten tåler en belastning på maks 16A/3600W ved 230V. Ved høyere belastning må termostaten styre en kontaktor. Termostaten kan tilkobles to eksterne følere.

Bruksområde

Termostaten er designet for elektrisk oppvarming. Kan brukes til vannbåren varme om termostaten linkes til Heatit Z-Water.

Montering

Termostaten har en innebygd Z-Wave-brikke som kan kobles opp mot styringssystemer. Heatit Z-TRM3 har SmartStart. Denne funksjonen gjør det mulig for brukeren å inkludere enheten ved å skanne QR-koden på produktet, og ved oppstart vil enheten automatisk bli inkludert i gatewayen (gateway må støtte SmartStart). Dette sparer installatøren for mye arbeid.

Monteres i standard veggboks.

Forbehold

Det anbefales ikke å belaste elektroniske produkter med mer enn 80% av oppgitt effekt. Ved bruk sammen med varmefolie er Max belastning 10A pr installasjon. (1 sone = 1 installasjon, 2 soner = 2 installasjoner, osv.) Ved høyere effekter eller ønske om å samle flere soner på 1 termostat må det benyttes kontaktor (OBS! Effektavlesning vil da ikke være mulig)

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”