Heatit
4512475

Heatit Z-Water Styring vannbåren gulvvarme

fra Heatit
Heatit Z-Water Styring vannbåren gulvvarme
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 5 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

4512475

2 999,-

2 399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Regulator for styring vannbåren gulvvarme. Heatit Z-Water Heating kan styre inntil 10 x sløyfer og har 4 analoge/ digitale innganger for montering på en DIN-skinne. De 10 reléutgangene er i stand til å styres fritt gjennom Z-Wave-nettverket, og kan brukes til flere formål som for eksempel lysstyring.

Teknisk beskrivelse

Kan styre både 24V aktuatorer eller 230V aktuatorer.

Funksjonalitet

Reléutgangene kan brukes til å styre aktuatorer i et vannbårent gulvvarmesystem. Inngangene kan konfigureres til å tjene mange ulike formål, enten som digitale eller analoge innganger. Enheten kan kobles mot ulike temperatursensorer og styres via din Z-Wave controller/gateway. Fungerer som en Z-Wave repeater, for utvidet dekning av Z-Wave nettverket. Mulighet for å oppdatere firmwareenheten via Z-Wave-nettverket (OTA firmware oppdatering)

Montering

Monteres på DIN-skinne.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”