Heatit
5430560

Heatit Z-TRM2fx Hvit Z-Wave termostat 2900W 13A

fra Heatit
4,3 av 5 ()
Heatit Z-TRM2fx Hvit Z-Wave termostat 2900W 13A
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Belastning (A) 13
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Kuppvare!

5430560

1 288,-

1 030,40 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med OpenZwave
Elektronisk termostat for elektrisk gulvvarme. Heatit Z-TRM2fx er utstyrt med en enpolet bryter og passer inn i de fleste rammer som brukes i Norge (System 55, Elko RS16, Schneider Exxact og Norvesco).

Teknisk beskrivelse

Termostaten tåler en belastning på maks 13A/2900W ved 230V. Ved høyere belastning må termostaten styre en kontaktor.

Funksjonalitet

Termostaten har en innebygd Z-Wavebrikke som kan kobles opp mot styringssystemer som Fibaro, Futurehome, Vera, Zipato, Smarthings, Homeseer og flere.
Kan kobles opp i 5 assosiasjoner, slik at den for eksempel kan styre 5 eksterne reléer, veggplugger etc.

Bruksområde

Termostaten er designet for elektrisk oppvarming. Kan brukes til vannbåren varme om termostaten linkes til Heatit Z-Water. Kan også brukes sammen med ulike typer NTC-følere

Montering

Monteres i standard veggboks.
Termostaten kan tilkobles to eksterne følere.
Vi lagerfører og leverer alt av termostater for styring av varme med både gulvføler og luftføler, analoge og digitale, med og uten spareprogram.

Varmestyring

Med automatisk varmestyring kan du sette klokkeslettene for når oppvarmingen skal slå seg av og på, kan programmeres individuelt og være dagsavhengig. Det betyr at du kan la temperaturen synke og være på et lavt nivå mens du er på jobb.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”