Heatit Bryter Z-Wave
4512455

Heatit Z-Scene Controller

fra Heatit
Heatit Z-Scene Controller
Gruppe Smarthus
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
Heatit Z-Scene Controller er en Z-Wave bryter som er utviklet for å passe til en GIRA KNX front. Produktet har innebygd trådløs Z-Wave kommunikasjon som kan brukes til å kontrollere andre Z-Wave enheter som dimmere, relemoduler osv. Heatit Z-Scene Controller har et innebygd 5A relé som kan brukes til å slå av og på en lokal belastning, f.eks. en lampe, og dermed erstatte en standard 1-polet bryter. Heatit Z-Scene Controller består av 6 brytere, to brytere bak hver vippe. Hver bryter kan brukes individuelt eller konfigureres slik at de kan fungere i par, for eksempel slik at en side av vippen vil slå på lyset, og den andre siden av. Bryteren fungerer også som en scenekontroller ved å overføre ulike scenekommandoer når trykknappene trykkes på ulike måter. Alle de 6 knappene kan programmeres individuelt slik at de kan tillegges forskjellig funksjonalitet. Heatit Z-Scene Controller virker også som en repeater og vil kunne utvide rekkevidden av Z-Wave nettverket. Bryteren passer inn i standard Elko, Schneider Exxact og Gira System 55 rammesystemer.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”