Heatit
4512581

Heatit Z-Push Button 8

fra Heatit
Heatit Z-Push Button 8
Kapslingsgrad IP20 Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 599,-

4512581
479,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Heatit Z-Push Button 8 er en batteridrevet veggbryter med 8 trykkknapper som lar deg styre Z-Wave-produktene som du har installert i ditt smarthus.

Funksjonalitet

Med Heatit Z-Push Button 8 blir betjeningen av dine Z-Wave-produkter blir enkel og praktisk. Bryteren kan settes opp til å styre scenarier eller assosiere med andre Z-Wave produkter.
Bryteren kan styre 4 assosiasjonsgrupper med inntil 20 enheter eller 16 scenarier via din gateway.

Bruksområde

Merk at dette produktet ikke kan brukes som en selvstendig enhet, den må inkluderes i en gateway for å fungere.

Montering

Bryteren passer inn i standard Elko, Schneider Exxact og Gira System 55 rammesystemer. Bryteren er enkel å installere, og kan festes med skruer eller dobbeltsidig tape.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”