Heatit Smart termostat • 5430589

Heatit WiFi Termostat 16A Hvit

Heatit WiFi er en elektronisk termostat for elektrisk gulvvarme. Termostaten har et enkelt brukergrensesnitt og kan lett programmeres via de kapasitive knappene. Fargeskjermen har et lettfattelig brukergrensesnitt.

Termostaten er designet for elektrisk oppvarming.

Teknisk beskrivelse

Heatit WiFi er utstyrt med et en-polet brudd og passer inn i de fleste rammer som brukes i Norge (System 55, Elko RS16, Schneider Exxact). Termostaten tåler en belastning på maks. 16A/3600W ved 230VAC. Vi anbefaler en kontaktor ved belastninger over 13A. Termostaten kan kobles til en ekstern føler.

Bruksområde

Termostaten har en innebygd WiFi-brikke som gjør at du kan styre den fra en brukervennlig app. Appen ”Heatit WiFi” finnes på Google Play og i App Store. Fungerer med Amazon Alexa og Google Home (under utvikling). Om du skal installere flere termostater i samme hus, kan du kopiere innstillingene fra en termostat til en annen. Dette forenkler installasjonen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”