Unilamp Lavtbyggende downlight
3229420

Gyro WarmDim 9W Matt Hvit

fra Unilamp Gyro
4,5 av 5 ()

-50%RABATT

Gyro WarmDim 9W Matt Hvit
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II Bruksområde Utendørs Monteres direkte i isolasjon Ja
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 374,50

Kuppvare! kr. 749,-

3229420
299,60 eks. mva. Ordinærpris 749,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 14.10.2019 749,-Tilbudet varer så langt lageret rekker
Gyro WarmDim matt hvit, er en fleksibel lavtbyggende downlight med WarmDim teknologi og integrert LED som kan tiltes 25° i alle retninger, 360°.

Med WarmDim får du den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim-teknologien gjør at lyset oppfører seg akkurat som vanlige glødelamper når det dimmes ned.

Teknisk beskrivelse

Armaturen har påmontert LED-driver med innstikk-klemmer forberedt for viderekobling. Strekkavlastning er integrert i LED-driverens lokk. De beste egenskapene for fargegjengivelse som er å oppdrive for LED (Ra95+) kombinert med meget gode egenskaper for dimming gjør det enkelt å bytte ut og glemme halogenbelysning.

Funksjonalitet

Med Gyro kan du vippe lyset i alle retninger slik at du får lyset der du ønsker det. Elegant design med tynn flens som gjør at det skapes en fin overgang mellom tak og downlight. Linseteknologi for redusert blending og et jevnere og mer elegant lysbilde.

Bruksområde

Kan benyttes både innendørs og utendørs. Innfelte varianter kan benyttes i sone 1 på bad med god energieffektivitet.

Montering

Montering rett i isolasjon, innfelte varianter kan overdekkes av isolasjonsmatter. For enkel montasje er kabel mellom driver og armatur utstyrt med hurtigkobling, og LED-driveren har 3M tape for innfesting i boks.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”